Al deze twee soorten zijn niet hetzelfde.

Open is een volledig netwerk web server systeem, waarbij het besturingssysteem is een open source platform genaamd Linux. Aan de andere kant, cloud dienst webhosting zonder in-house webservers.

Echter, er zijn een aantal soorten van Microsoft-software, die zelfs kan worden uitgevoerd op de cloud server. Dus, zolang je deze koopt, de hosting service provider zorgt voor de installatie van de software en de ondersteunende diensten te nemen.

Als je gaat voor cloud hosting, zult u ook het gemak van het combineren van verschillende datacenters in één. Als u wilt meerdere sites met verschillende soorten applicaties hosten, zullen de verschillende servers in één datacenter zeker zorgen voor de oplossing.

Dit is omdat het biedt het voordeel van het hebben van verschillende databases voor uw eigen websites. Ook kunt u gemakkelijk veranderen de sjablonen van uw website met minimale kosten.

Echter, moet u controleren of de cloud-diensten die worden aangeboden door de hosting service providers worden aangeboden door alle, cloud service, of enterprise service. Voor zover mls betreft, dat ze uw systeem wordt bediend op een gedeeld systeem en het systeem zal worden beheerd door een gedeelde beheerder.

In contrast, de cloud service betekent dat uw systemen volledig op zijn eigen cloud server worden gehost, die worden beheerd door een toegewijd systeembeheerder, en het systeem is bereikbaar met de klanten alleen via SSL of een HTTP-verzoek. Dus als je de MLS kiest, kunt u in de hoge kosten.

.