Een portefeuille die vitrines het werk van graficus of reclame fotograaf zouden veel beelden die met zorg zijn samengesteld, en vitrines een breed scala aan onderwerpen, zoals portretten, landschap, natuur, kunst, krant afbeeldingen, etc. het moet sterk creativiteit bevatten , en ook een zekere mate van originaliteit.

In aanvulling op de mogelijkheid om op een intelligente over het onderwerp te spreken, dient een portfolio ook de belangrijkste referenties, zoals werkgelegenheid, onderwijs en awards. Het werk dat op de portefeuille wordt getoond moeten ook blijk geven van de aard van de toekomst die van de ontvanger wordt verwacht.

Ten slotte moet een portfolio de aard van de persoonlijkheid die gewenst is, zoals artistieke integriteit, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten te tonen. Al deze zijn nodig voor beursaanvragers.

In aanvulling op de portfolio's, een aantal organisaties bieden steungroepen, waarin studenten de ondersteuning die ze nodig hebben, met inbegrip van mentorschap, professionele begeleiding en hulp bij het aanvragen van de beurs zal geven. Een voorbeeld van een lokale, nationale en internationale organisatie is het Scholarship for Women Kunstonderwijs.

Andere organisaties zijn het National Art School Scholarship Program, dat beurzen verstrekt aan kunstacademies in achtergestelde gemeenschappen. Er zijn ook enkele beurzenprogramma's die specifiek op studenten minderheid, zoals de Lee Howard Scholarship, die een kantoor in New York City heeft zijn afgestemd.

Tot slot, voor elke student die geldt voor een beurs, is er een kans voor hen om een ​​beurs te ontvangen. Sommige studenten zijn meer verdienen dan anderen, en daarom enkele beurzen staan ​​open voor de meest verdienstelijke studenten, terwijl anderen zijn een beetje moeilijker te krijgen.

.