Leren Hoe Een Aanvraag Voor Een Tijdelijke Immigratie-Status

Aanvragen voor interim visa, of wat we tegenwoordig noemen, "niet-immigrant status" verschillen sterk, afhankelijk van wat voor soort status die je hebt. Bijvoorbeeld, voorwaarden aan een interim-visum - dat wil zeggen de voorwaarden die u kunt doen in die tussentijd visum - kan variƫren, afhankelijk van wat voor soort tijdelijk visum je hebt en wat voor soort tijdelijk visum je solliciteert op dit moment.

Uw Interim visum heeft precies dezelfde criteria als een reguliere immigratie visum, behalve dat het slechts voor een beperkte hoeveelheid tijd. Deze visa worden afgegeven aan het oordeel van de immigratieambtenaar, wat betekent dat je eigenlijk bent een termijn van zes maanden de tijd om het land of gezicht deportatie vertrekken.

Als u een lopende aanvraag voor een permanent visum hebben, echter, uw aanvraag zal worden goedgekeurd zonder te wachten op uw Interim visum verlopen. Permanente status hangt af van vele factoren en duurt meestal zes maanden de tijd om te krijgen, en de meeste aanvragers worden in de categorie geplaatst "immigrant prioriteit." In deze categorie, heb je dezelfde zes maanden wachttijd als een normale immigrant met een lopende aanvraag.

Als u niet zeker weet welke categorie u in vallen, contact op met uw consulaat om te achterhalen welke tijdelijk visum categorie voor u geldt. Meestal, als je in de VS bent als werkgever, kunt u direct naar uw werkgever of een supervisor en leg uw situatie. Een goede tip is om ervoor te zorgen dat u een goede reden voor uw verblijf en niet alleen je verhaal te vertellen in het belang van het vertellen.

Zodra uw tijdelijk statuut eindigt, heb je de mogelijkheid om te solliciteren voor een andere tijdelijke status in het geval dat u wilt echter terug te keren naar de Verenigde Staten, zal u niet in staat om dat te doen, tenzij u een ander geldig visum.