Dit helpt ervoor te zorgen dat er altijd een of andere vorm van communicatie plaatsvindt via het netwerk en zorgt ervoor dat het netwerk veilig en robuust blijft.

Een andere reden waarom dit zo'n populaire netwerktool is, is omdat het op een breed scala aan hardware kan worden gebruikt, waardoor het gemakkelijker wordt om meerdere netwerkapparaten vanaf één locatie in te stellen en te beheren. Hoewel dit geweldig is voor het beheren van een groot netwerk, kan het gebruik hiervan op een kleiner netwerk een enorme impact hebben op de prestaties van het netwerk, aangezien gebruikers van netwerkapparaten vaak dezelfde netwerkkaarten met elkaar zullen delen.

Een ander groot voordeel van dit programma is het brede scala aan ondersteunde adapters; van PCI-kaarten tot USB, en van virtualisatieplatforms tot routers. Hierdoor kunnen mensen eenvoudig netwerkapparatuur opzetten zonder de stuurprogramma's te hoeven wijzigen. Dit betekent dat zelfs de technisch meest geavanceerde gebruiker geen probleem zou moeten hebben om een ​​geautomatiseerde netwerkconfiguratie op te zetten zonder iets over netwerken te hoeven weten.

Een van de grootste voordelen van de Network Traffic Analysis Tool is natuurlijk het gebruiksgemak. Het is zo ontworpen dat mensen ervoor kunnen zorgen dat het netwerk dat ze gebruiken altijd soepel en veilig werkt, zonder dat er veel werk aan moet worden gedaan om het voor elkaar te krijgen. Dit is belangrijk voor mensen die hun computer willen gebruiken terwijl ze op kantoor of zelfs thuis zijn. Dit zorgt ervoor dat het netwerk beschermd is tegen aanvallen van buitenaf en zorgt er ook voor dat uw netwerk te allen tijde op optimale capaciteit draait.

.