Plaats de patty op de top van de paneren. Voorzichtig prik in de patty met een vork om het te helpen houden aan de paneren.

Leg het gehaktbrood op een rek in staat te stellen om volledig te genezen. Laat het gehaktbrood te zitten voor twee tot drie dagen om het paneren genezen. Wanneer het gehaktbrood gedroogd gedurende twee dagen, verwijderen uit het rek en plaats op een bakplaat verder drogen van het gehaktbrood. Laat het gehaktbrood om volledig te drogen voordat u het schijfje en beginnen te vullen met ijs.

Als u de voorbereiding van een taart, het laatste wat je wilt doen is om de laatste hand aan uw taart toe te voegen voor het bakken. In plaats daarvan, kunt u toestaan ​​dat de taart om langer en grondiger te bakken voordat u begint om het te versieren. Doorgaans zal taart recepten oproep voor pecannoten op de top van de taart te bakken tijdens de laatste dertig minuten van het bakproces. Deze noten kunnen worden gebruikt om een ​​korst van de taart te maken.

Als je dat nog niet hebt gedaan, veeg de pan goed af met keukenpapier. Alle stukken van pepermunt snoep of andere op smaak gebrachte olie die u gebruik zou geheel worden verwijderd uit de pan. Als u een reeds voorbereide korst te gebruiken, niet afwassen voordat u het ijs topping er overheen te plaatsen.

Plaats voorzichtig de taart in de koelkast voor tien tot vijftien minuten. Zodra de taart voldoende heeft gekoeld naar beneden, kan de banketbakkersroom en een kers of vanille boon voor decoratie aan de top worden toegevoegd. Zodra de banketbakkersroom is toegevoegd, kan de taart worden genomen van de koelkast en de bovenkant van de banketbakkersroom kan eenvoudig worden afgepeld.

Afhankelijk van de smaak van de vulling en ijsvorming, mag u alleen nodig om de vulling koken voor ongeveer vijf minuten. Dit resulteert in een fudgy, fluweelachtig effect wanneer de vulling wordt gebruikt om het eindproduct garnering.

Wanneer het ijs klaar is, voeg de vanille boon en crumble naar de top van de slagroom. Gebruik een spatel te nemen de opgeklopte topping over de gehele vul- en vervolgens voorzichtig rol het strak om een ​​mooi spiraalvormig patroon vormen.

.