Luxe Strand Vakantie In Zuid-Europa

Luxe vakanties zijn niet alleen voor de rich and famous meer. Miljoenen mensen over de hele wereld genieten van het leven van een vakantie van je leven op een paradijselijk eiland en de stranden van Zuid-Europa, omdat deze bestemmingen voor prijsbewuste vakantiegangers beschikbaar zijn gekomen.

Luxe Strandvakantie

De meest populaire en betaalbare bestemming in Zuid-Europa is Italië's Capri, met zijn adembenemende bergen, groene stranden, uitstekende eetgelegenheden en prachtige villa's. De "Little Venice" is één van de meest romantische plaatsen die u kunt bezoeken tijdens de reis naar Zuid-Europa, en de echte stranden van Sardinië zijn beide uitstekend en leuk om te verkennen.

Omdat er zo veel mensen de voorkeur aan dit soort luxe strandvakantie, sommige resorts bieden het. Capri is ideaal voor kinderen en gezinnen, en er zijn zelfs villa's die speciaal zijn ontworpen voor grote groepen. Dus als u op zoek bent naar een plek waar je kunt ontspannen in stijl, hier zijn enkele aanbevelingen voor luxe vakantiewoningen in Zuid-Europa.

Massimo is een klein resort in Rimini, Sicilië. Het heeft een klassiek design, met voornamelijk wit en zand gekleurde huisjes. De hotels hier zijn zeer modern en goed ingericht, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het strand is ook erg mooi en schoon, met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

De prachtige stranden van Massimo zijn niet alleen voor de ouderen en jongeren, met veel gezinnen genieten van de zon, de zee en de parken van Rimini. Deze vakantie plek is verkozen tot de beste mediterrane Island vakantie bezoekers, en als zodanig, luxe accommodatie is hier beschikbaar voor reizigers die willen het beste van de Côte d'Azur te genieten. Deze hotels zijn een absolute must see, terwijl in Zuid-Europa.

Een andere locatie om te ontdekken, is Negril. Met zijn prachtige landschap en de historische gebouwen, de natuurlijke schoonheid en serene sfeer van deze vakantie-uitje zijn zeer uniek.