In veel gevallen zijn de gebouwen op uw inspectie kaart zijn degenen die u zoekt. Als u niet het gebouw dat u zoekt, dan moet je in staat zijn om uw drone vertrekken bij het beginpunt, totdat je het vinden.

Vervolgens moet u de foto's wilt nemen op uw drone. Dit houdt in het verzamelen van zoveel mogelijk informatie, en dan het verzamelen van de foto's.

Door het verzamelen van basisinformatie van de foto's, zult u in staat om de exacte gebouw lokaliseren. Dit zal u toelaten om te weten wat er moet gebeuren en op welk moment nodig heeft, waardoor u het beste beeld van de inspectie die u hebt genomen.

De laatste stap is om uw video en audio-opname software te gebruiken om de video te maken. Zodra je alles hebt gepland, moet u uw video te maken voor de drone.

U wilt video's te nemen in elke hoek van het gebouw om jezelf de beste hoek te geven. Bovendien, als er meerdere camera's, dan kunt u de drones dus draai dat je niet in staat zal zijn om op te nemen met hen, die u het beste beeld van wat er gaande is zal geven.

Bij het gebruik van uw Drone, zult u ook willen ervoor zorgen dat de enige mensen die in staat zijn om je video te zien zullen zijn de mensen die het nodig hebben om het te zien. Dit is om te voorkomen dat hackers het veranderen van de informatie die is in te gaan op uw drone.

.