Luchtbeelden Van Sportmanifestaties

Luchtfoto 'S En Video' S Transformeren Sport Fotografie

Luchtfoto's van sportmanifestaties is de toekomst van Sports Photography. Of u nu een Sports Fotograaf, luchtfotograaf, of een Aerial Video maker.

Vliegen met een vliegtuig naar de sportevenementen in uw omgeving vast te leggen is hard op weg de beste methode van het vastleggen van sport momenten. Luchtfoto's laten sportfans om niet alleen de actie uit de hemel, maar ook de supporters. Aerial Video Als een technologie die in de kinderschoenen staat op dit moment is zeker uit te groeien tot een krachtig instrument.

Naast het verstrekken van een aantal van de grootste video en afbeeldingen ooit gevangen in sportevenementen Luchtfoto's zal helpen om de focus buiten het speelveld te nemen en plaats waar het behoort, aan de fans. De technologie is in de vorm van drones en elektrische RC helicopter vliegtuigen.

Hoe ze werken? Een van de meest innovatieve technologieën is ontwikkeld door een bedrijf in Colorado, dat een kleine onbemande luchtvaartuigen (UAV) heeft ontworpen, dat net zo werkt als een videocamera.

De elektrische afstandsbediening kan worden bediend met behulp van een computerprogramma dat bepaalde informatie erkent, zoals de naam van de spelers, het aantal teamleden, de tijd van het spel, enz. Drones zijn in de productie nu en verwacht wordt dat de eerste productie zal van recreatief gebruik zijn.

De toekomst van sportevenementen is niet alleen worden gevangen in de huidige games, zal het ook worden gebruikt in nieuwe stadions en locaties. Deze technologie zal toestaan ​​dat een kijker om het hele stadion vanuit de lucht te bekijken zonder dat u het comfort van hun eigen huis te verlaten.