Als de inbreker door het raam probeert te komen, zal hij een waarschuwing geven en vervolgens het alarm naar het bewakingssysteem sturen. Dit maakt het heel gemakkelijk om de inbreker te identificeren en indien nodig een waarschuwing te geven aan de autoriteiten.

Windows kan een zeer nuttig onderdeel zijn van elk huis of bedrijf. Daarom is het gebruik van glasbreukmelders in deze gebieden erg belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen in huis of bedrijf veilig en beschermd is tegen inbraakgevaren.

Bij het installeren van deze detectoren moeten ze buiten de ramen worden geplaatst en niet erin. In feite denken mensen vaak ten onrechte dat glasbreukmelders te gevoelig zijn voor ramen en alleen werken op deuren en andere vaste voorwerpen. In werkelijkheid zijn ze veel minder gevoelig en kunnen ze zonder problemen in vensters worden geplaatst. Wanneer u op zoek bent naar de juiste ruitbreukdetector, onthoud dan dat deze de hoeveelheid brekend glas in het raam moet kunnen detecteren om goed te kunnen werken.

Deze breekmelders zouden op een heel specifieke manier moeten werken. Er is een limiet aan hoe gevoelig de sensor moet zijn, dus het is belangrijk om na te denken over de hoeveelheid breuk die moet worden gedetecteerd om effectief te zijn. U wilt de detector buiten het raam installeren, maar u wilt geen detector gebruiken die kan worden beschadigd als deze binnen het raam moet worden gemonteerd.

Een andere overweging bij het installeren van een detector is waar u deze gaat plaatsen. Als u het binnen het raam wilt laten installeren, is het gemakkelijker om het gebied te lokaliseren, maar als u het buiten het raam wilt plaatsen, moet de detector zoveel mogelijk breuk kunnen detecteren.

.