Bovendien kunt u met deze software uw rekeningen op elk gewenst moment volgen en bijhouden.

Het inschakelen van een vermogensbeheerder heeft veel voordelen. Zo krijgt u eenvoudig overal toegang tot uw financiƫle gegevens. U kunt ook gemakkelijk en probleemloos meerdere activa beheren.

Enkele van de belangrijkste tools voor vermogensbeheer die in het pakket zijn opgenomen, zijn: Asset Management, Business Asset Manager, Business Asset Status en Audit. Al deze tools om u te helpen uw financiƫle gegevens en rapportages effectief te beheren. Ze kunnen worden gebruikt om uw zakelijke activiteiten te volgen en details te krijgen over de rekeningen, activa en transacties die verband houden met uw rekening.

Met Activabeheer kunt u activagegevens beheren, uw transacties bekijken en beheren en uw activarekeningen volgen. Deze applicatie heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt alle features die nodig zijn voor asset management. Het is ontworpen om u te helpen de informatie van uw activarekeningen bij te houden, transacties te volgen en de status van uw activarekeningen te bekijken. Hiermee kunt u activum- en accountinformatie toevoegen, verwijderen en bijwerken.

Met de Business Asset Manager kunt u eenvoudig activarekeningen maken, beheren en wijzigen. het geeft toegang tot de details en transacties van verschillende bedrijfsmiddelen, zoals investeringen en debiteurenrekeningen.

.