Groen Wonen Met Gerecyclede Meubels

Bio vriendelijke living is de nieuwste rage in het groen wonen beweging. Het begon allemaal als een concept terug in de jaren 1990, en het heeft steeds meer terrein en mainstream acceptatie sindsdien. Het basisprincipe achter het is dat wanneer u uw meubels te maken van gerecyclede materialen, zult u in het helpen van het milieu door niet met behulp van middelen die zouden kunnen verloren gaan.

Bio Ecologisch Wonen

Voordat we naar het belangrijkste onderwerp van dit artikel, moeten we waarschijnlijk één ding recht vanaf het begin, we het niet over de dikke darm reinigingen hier. Voor zover het belangrijkste doel van bio-vriendelijke levende gaat, is het niet alleen over het recyclen van de rommel, maar over het feit dat verantwoordelijk te zijn met ons afval. Als het gaat om rommel in het huis, moeten we denken in termen van hoe we willen de zorg voor onze planeet ook.

Het grootste probleem dat we gezicht in groene gebouw is het feit dat de meubels toxines Daartoe kan bevatten tot beschadiging van het land. Dit komt omdat meubelen bedrijven hun producten te vervaardigen van goedkoop plastic, die zeer gemakkelijk wordt gebleekt door warmte of water. Dan heb je het feit dat plastic niet beschermt meubels tegen weersinvloeden, in tegenstelling tot hout of echt hout. Als je erover nadenkt, is echter het feit dat plastic is goedkoper en kan meer weerstaan ​​dan traditionele materialen geen probleem zou moeten zijn.

Deze producten zijn niet zelfs nieuwe uitvindingen, ze zijn gewoon technieken die we kunnen gebruiken dat we niet echt kunnen veranderen. Ze zijn ook gemakkelijk te beheren als je het type persoon die graag dingen eenvoudig en schoon te houden zijn.

Alle meubels gemaakt van hout heeft een coating van verf ondergaan voordat het wordt gebruikt in een commerciële vestiging, en alle hout dat wordt gebruikt voor meubels vereist een laag vernis voordat je hem op de plank te koop. U kunt ook een aantal eenvoudige dingen, zoals het plaatsen van een deksel op je vuilniszak om zijn frisheid te behouden en de niveaus van vuil en bacteriën die zich kunnen opbouwen in het.