Kurkvloeren

Belangrijke Dingen die U Moet Weten Over Kurk Vloeren

Er zijn vele variëteiten van kurkvloeren die zal toevoegen aan de schoonheid en elegantie toe aan uw huis. Het is gebruikt voor enkele jaren als een vloerbedekking voor woningen en hotels ook. Echter, in de afgelopen jaren is de vraag naar kurkvloeren is toegenomen.

Vandaag de dag worden meer mensen kiezen ervoor om hun huizen verbouwen met kurkvloeren in plaats van de traditionele hardhouten vloeren. Sommige huiseigenaren liever, want het is sterker dan een houten vloer, die kan worden beschadigd door warme of koude weersomstandigheden. Andere huiseigenaren eenvoudig van de stijl die kurk toevoegt aan hun huizen.

In vergelijking met hardhout, kan kurk tientallen jaren duren, zelfs eeuwen. Met deze duurzaamheid, kurken vloeren zijn meer praktische en zijn ook minder duur in vergelijking met hardhout. Het heeft een kleurrijke look die is niet te zwaar, waardoor het meer betaalbaar voor mensen die graag wat geld te besparen op de vloer. Dit soort vloer is zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Echter, kurk is een duur product en kan moeilijk te installeren zijn. In feite zijn de meeste aannemers raden het gebruik van hout om te besparen op tijd en moeite in de installatie. Zij adviseren huiseigenaren te krijgen diensten van een professionele om het te installeren in plaats van het doen het op hun eigen.

Tegenwoordig wordt kurk voornamelijk gebruikt als vloerbedekking voor traditionele vloeren. Echter, er zijn een heleboel nieuwe toepassingen worden ontwikkeld voor kurkvloeren. Dit is te danken geweest om een ​​toename van de vraag. Cork kan nu gebruikt worden in kantoren, restaurants, scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen.

Om consumenten te helpen beslissen over de beste kurkvloeren, is het nuttig om de verschillende types van kurkvloeren weten. Waaronder:

Lage druk kurk is geschikt voor verschillende ondergronden. Het materiaal heeft een hoge treksterkte, die helpt bij het weerstaan ​​het gewicht van zware voorwerpen. Dit type vloer is ook bestand tegen chemische schade.

Echter, kurk is broos bij blootstelling aan sterke chemicaliën en zuren. Als dit gebeurt, zal het oppervlak gemakkelijk loslaten. Dit type vloer is het beste geschikt voor commerciële en industriële vloeren. Het werkt ook goed op non-slip oppervlakken zoals tegels, beton, specie, en vinyl.

Kurkvloeren wordt over het algemeen aanbevolen voor de keukenvloer. Omdat deze verdieping heeft een hoog gehalte aan water, kan dit soort vloeren absorberen gemakkelijk vocht. Als vocht ophopen in de bovenste delen van de kurk vloer, kan het vocht rot en schimmelgroei veroorzaken. Dus, is het belangrijk om deze vloer zo snel mogelijk te behandelen na de installatie.

Kurkvloeren is ook ideaal voor trappen. Het breekt niet als de mensen op het lopen. De materialen van de kurk is ook duurzaam en kan tientallen jaren duren.

Echter, als je wilt een speciale kurkvloeren in uw huis te hebben, zou het beter zijn om een ​​professional die ervaring heeft met het installeren van hen te huren. Echter, kunnen huiseigenaren ook proberen hun kerncompetenties en kies kurkvloeren voor hun huizen.