Isolair Onderdak

Dingen die u kunt doen terwijl u in de Isolair Shelter bent

De Isolair Shelter in Calgary, Alberta, is een fantastische plek om je familie en vrienden mee te nemen. Het asiel biedt zoveel verschillende voorzieningen die jou en je gezin urenlang bezig zullen houden.

Er zijn buitenactiviteiten zoals kajakken, vliegvissen, sneeuwscooteren en slangen voor gezinnen die van buiten houden. Bovendien zijn er tal van attracties zoals het Canmore Winter Wonderland en de Great Divide River Ride waar je wintersport kunt ervaren.

Het mooie van dit asiel is dat je gratis of tegen zeer lage kosten in de faciliteit kunt verblijven. Veel van de faciliteiten zijn non-profit en bieden kortingen op kamers en andere voorzieningen. Het beste is dat je zo lang als je wilt in het asiel kunt blijven.

De Isolair Shelter ligt direct aan de Trans Canada Highway. Wanneer je in Calgary aankomt, rijd je door de Rocky Mountains. U bereikt binnenkort de stad Wetaskiwin. U slaat linksaf de Trans Canada snelweg op en bent aan de andere kant van het land.

Eenmaal aangekomen in de stad Wetaskiwin, kunt u een taxi nemen of een taxi huren om terug te gaan naar de Trans Canada snelweg. De rit duurt minder dan een half uur. Eenmaal aangekomen in Calgary, bent u klaar om op zoek te gaan naar een plek om te verblijven.

Er zijn twee hoofdgebieden waar u naartoe kunt als u de Isolair-opvang wilt bezoeken. Een van de plaatsen is Old Calgary en de andere ligt aan de rand van de Calgary River-vallei.

Er zijn ook lodges die tussen de twee gebieden liggen die u kunt bezoeken. Het kost u ongeveer zeven uur om van het ene gebied naar het andere te komen.

Als je ooit de geweldige skyline van Calgary hebt willen zien, dan zul je er geen spijt van krijgen deze plek te bezoeken.