Je kan ook zoeken online catalogi van de onderdelen van de behuizing, maar ze vaak geen gedetailleerde en nauwkeurige beelden van de onderdelen die zij in voorraad hebben.

Zorg ervoor dat de Part die u koopt is hetzelfde als het specifieke model dat u Have - Veel websites bieden kasten met totaal verschillende elektrische componenten. Zorg ervoor dat de onderdelen die u wilt kopen overeenkomen met de aard van de componenten die u al in uw kast. Het kan zijn dat een zekere mate-nemen en experimenten doen om te achterhalen welk deel u zoekt om ervoor te zorgen dat het een perfecte match.

Kijk voor Service When You Buy - Sinds de componenten in uw kast kan nodig zijn om vaak te worden vervangen, zult u willen ervoor zorgen dat u alleen kopen van een bedrijf dat biedt een garantie. Er is niets erger dan het vinden van dat een onderdeel kapot en je gedwongen om een ​​nieuwe aan te schaffen. Zoek een bedrijf dat biedt gratis service, zelfs als u hebt het deel terug verscheept naar hen voor reparatie.

Afhankelijk van het onderdeel dat u wilt kopen, kunt u in staat om een ​​garantie op het te krijgen als je in staat om een ​​specifiek model te vinden bent. Als u een deurslot te kopen, zorg ervoor dat je koopt van een bedrijf dat biedt een levenslange garantie op.

Wanneer u elektrische onderdelen te vervangen in uw kast, zijn er een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat u de juiste zijn. Zoals hierboven vermeld, de beste manier om dit te doen is om online check out van het bedrijf, praten met iemand in persoon, en zorg ervoor dat je koopt van een bedrijf dat biedt garanties op hun onderdelen.

.