Hoe Worden De Fondsen Overdracht Van Accounts?

Als een veilige belegging, fondsen zullen meestal niet worden van uw rekening afgeschreven. Een financiële instelling (bank, trust bedrijf, enz.) Zou in het algemeen alleen kijken naar de fondsen in uw account en zou niet cash voorschotten te eisen om het geld op te nemen.

Fondsen

Als u wilt het geld op te nemen, moet u wellicht om naar uw bank, en maak dan een overschrijving via uw bank of het dichtstbijzijnde kantoor van dezelfde instelling. Zodra de overdracht is gemaakt, zou het fonds rechtstreeks worden verzonden naar uw account. Het zal ook worden afgetrokken van uw bankrekening en vervolgens verstuurd naar uw bankrekening. Als het niet wordt overgedragen door uw bank, kunt u middelen die u al hebt gebruikt.

U kan worden gevraagd om een ​​controle uit te maken van de bank of de betaling houdt. De fondsen zouden dan worden genomen van uw account door die controle. Als je niet genoeg geld om een ​​controle uit te maken, zou het geld worden gemaild naar je.

Mogelijk wordt u gevraagd om fax in een cheque voor uw geld. Je zou zelfs worden gevraagd om naar de bank en zorgen voor identificatie.

Als je onvoldoende middelen om de overdracht door middel van controle van de bank doet, kunt u ook uw eigen controles te gebruiken. Of je zou kunnen gaan op uw bankrekening en geld opnemen via uw controles.

De meeste financiële instellingen zullen een aanbetaling, die bekend staat als een "afgiftebewijs" nodig hebben, voordat ze het geld zal uitgeven aan u. Deze borg slip zou de naam van de financiële instelling en de naam van de persoon die het geld zal ontvangen bevatten.

Een veelgebruikte methode om geld te lenen is het gebruik van een creditcard. U kunt uw credit card te betalen gebruiken voor de kosten op uw huishoudbudget, of voor algemene doeleinden, met inbegrip van kleine uitgaven, zoals uit eten gaan, het kopen van nieuwe kleding, of gewoon over iets anders.

Mogelijk wordt u gevraagd om uw credit card of contant geld aan de financiële instelling geld te brengen, en dan lenen van hen. Het bedrag van de lening zal afhangen van de waarde van de items die u wilt kopen, en ook op de hoeveelheid geld die je beschikbaar hebt. De beste plaats om te zoeken naar een financiële instelling het aanbieden van deze leningen is het internet.

Voordat u het geld lenen, moet u ervoor zorgen dat de credit card maatschappij of de financiële instelling solvabel is. Als het niet, zou het de leningen zeer riskant te maken.

U moet ook controleren of de rente van de lening die u van plan om door te doen de financiële instelling. Sommige kredietinstellingen rekenen een hogere rente, vooral als de middelen die nodig zijn om iets nieuws te beginnen.

Als u van plan bent om geld te lenen op uw persoonlijke account of uw bankrekening, moet u over voldoende middelen om de schulden die u in uw persoonlijke account of betaalrekening, vermeerderd met de rente en kosten van de financiële instelling terug te betalen. Zorg ervoor dat u voldoende saldo op uw bankrekening, voordat u van plan om te lenen van de financiële instelling.

Het is ook belangrijk om te controleren of de financiële instelling u belangstelling voor het onttrekken van de fondsen in rekening brengen. U moet ook controleren of er eventuele beperkingen van de soorten rekeningen die u met de financiële instelling kan hebben.