Institutional Banking

Inzicht Institutional Banking

De instellingen die in het bezit en de activa van een financiële dienstverlener te beheren. Deze instellingen zijn ofwel in de investment banking en commercial banking sector.

Banken die deposito- en kredietverlening activiteiten, zoals Bank of America, JPMorgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, etc. dragen houden Activa voor financiële instellingen en bedrijven. Zij hebben ook particuliere deposito's en hebben retailbankbedrijf.

Commerciële banken hebben doorgaans leningen, geldmarktfondsen en kasbons. Deze instellingen werken meestal met hypotheekverstrekkers, spaar- en kredietinstellingen, en andere soorten van bedrijven en particulieren. De grootste commerciële banken zijn: Bank of America, Citibank, HSBC, BNP Paribas, JPMorgan Chase, Bank of New York, RBS Citizens, Royal Bank of Canada, en Capital One.

Staat banken geven algemene verplichting obligaties. Veel staatsbanken behouden hun eigen effecten, zoals schatkistpapier, gemeentelijke obligaties en preferente aandelen. Sommige staatsbanken geen effecten aan het publiek aanbieden. De grootste staatsbanken zijn: Bank of America, Citibank, Wells Fargo, Wachovia, Regio Bank, PNC en TD Bank.

Intrastatelijk Bancorp is een instelling die eigendom zijn van de staat. Het is een institutionele bedrijf. Het werkt in het algemeen als een opslagplaats voor intrastatelijke contanten en aanbiedingen cash management, het bankwezen en andere diensten.

Er zijn veel verschillende soorten van financiële instellingen die opereren via Institutional Banking. Ze worden anders beheerd, echter.

De financiële instelling kan werken met een verscheidenheid aan kredietinstellingen in verschillende maten, zoals private, medium, large en regionaal.