De Behoefte Aan Financiële Verordening

Regulatory Investments - Voor Verordening's Sake? Sommigen hebben gesuggereerd dat omdat de overheid is het stimuleren van de regulering van banken, bedrijven en andere financiële instellingen, dat dit een goede zaak.

Regelgeving Beleggingen

Financial Planning Made Easy Niet zo lang geleden, wie op zoek investering of financieel advies moest een directe benadering te nemen en het huren van een professionele belegger of onderzoek doen op hun eigen. Een persoon zou contact opnemen met een financieel planner en hopen dat ze konden het doolhof van financiële taal en jargon te navigeren. Het hele idee was om hun voeten nat in beleggen zonder te weten het eerste ding over investeringen en wie te vertrouwen met hun geld.

Vandaag is dezelfde financiële planners en beleggers die gebruik maakten van deze dienst niet eens aanraken financiële planning. Ze zijn ofwel zo druk met het onderhoud van het publiek dat ze meer dan blij om te praten iemand uit slechte investeringen of ze hebben gewoon niet de tijd om te leren over de financiële planning.

Dat is de reden waarom de regelgeving nodig waren om de industrie te reguleren en verhoging van de transparantie van de investeringen. Ja, deze regeling te verhogen het risico van fraude door de ongekwalificeerde of onervaren.

Met andere woorden, een persoon die niet weten wat ze doen, een persoon op zoek te kopen in een nieuwe investering bedrijf of zelfs een individuele gewoon op zoek naar financieel advies kan worden opgelicht door een financieel planner of een financiële professional. Immers, kun je niet een prijskaartje op iemands welzijn.

Wie profiteert van Regulatory Investments? Voor iedereen die informatie zoekt over wat is de beste vorm van investering voor uw omstandigheden, het antwoord is dat ze bijna altijd teleurgesteld worden. Er is geen goed antwoord, geen one size fits all oplossing.

Dus hoe kunnen ze het antwoord op die vraag voor ons? Nou, ze vertrouwen op hun jarenlange ervaring en als tussenpersoon, zullen ze proberen om ons te vertellen wat is de meest efficiënte en kosteneffectieve optie voor hen.

Dit betekent dat degenen die regels te zoeken die hen helpen in hun investeren niet krijgt wat ze zijn na, wat dat betreft. De regeling zal hen daadwerkelijk gekwetst door minder kansen te creëren voor de financiële planners om hun klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen. Het eindresultaat is een lagere kwaliteit advies.

Financieel adviseurs die zich op de markt als investment professionals zal waarschijnlijk een groot deel van hun activiteiten te besteden aan het opleiden van mensen om meer na te denken over de financiële gevolgen van investeringsbeslissingen. Om een ​​of andere reden, ze geloven dat ze hun inkomen zal toenemen door het geven van deze informatie aan hun klanten.

Natuurlijk zal ieder van ons die geen financiële planners blijven van de nieuwste, grootste nieuwe producten wilt, van aandelen en obligaties aan beleggingsfondsen en beleggingsmaatschappijen. We gewoon niet te weten dat de risico's die betrokken zijn bij het kopen van een van deze producten opwegen tegen de beloningen met een ruime marge.

De waarheid is dat de beste manier om te gaan over het helpen van mensen begrijpen investering opties is om hen de feiten te laten zien. Forceer uw investering keuzes op een persoon, die kan zijn in ontkenning over het risico van de investering, vanwege de vermeende 'high' return.

In plaats daarvan laat een financieel adviseur om hen te helpen wegen de risico versus beloning en vervolgens hen te helpen een weloverwogen beslissing. Aan de andere kant, als je een investeerder voor vele jaren zijn geweest en je voelt dat de regelgevende investeringswetten negatief effect hebben gehad uw investering keuzes, zorg dan dat je jezelf deze vraag: Is het belangrijker om te investeren in de 'verkeerde' securities of te beleggen in effecten die mogelijk werden gemaakt door het toezicht van de overheid toezichthouders?